Afara cu Radoi !!!

de netuliber

Mirel Radoi, capitanul Stelei, este tipul de om care nu precupeteste nici un efort pentru a arata ca el este cel mai smecher. Induce pe teren o stare anormala de tensiune printre coechipieri si adversari. In cantitati mici, este perfecta pentru a avea succes. Doar ca el o duce la extrem. Are intrari intarziate, dure si complet ratate. Nu este penalizat de fiecare data deoarece este un jucator caruia i s-a facut o publicitate excesiva, cu o aura de om providential in aparare. Uneori asa si este. La fel cum si Carlos Fernandes apara senzational la unele faze, ca apoi in urmatorul meci sa o comita copilareste.
Problema lui Radoi este ca si inanite sa se accidenteze, dar mai ales acum, dupa recuperare, a pierdut trenul unui transfer afara, datorita prestatiei sub medie. Si cand un jucator ca el este depasit constant de unul de la o echipa mica de talia UTA, atunci trebuie sa ne asteptam la ce este mai rau.
Intrarea criminala de ieri, adanceste convingerea ca el trebuie oprit. O suspendare de 3 etape, redusa apoi prin apel la maxim 2, nu foloseste nimanui. In concluzie, daca acel comitet ce stabileste pedepsele nu ia o hotarare drastica in acest caz, in viitorul apropiat vom vedea alte intrari mult mai dure din partea celui nasit de Gigi Becali.