Sex, droguri si ….. politisti.

de netuliber

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au reuşit, după şase luni de investigaţii, capturarea, în premieră în România, a unor noi tipuri de droguri. Cele trei tipuri de droguri rare (2C-B, DOET şi DOB) sînt sintetice, iar denumirea lor vine din prescurtarea substanţelor chimice din care provin.

Potrivit subcomisarului Cătălin Ţone, şef Antidrog Bucureşti, aceştia provin din familii bune, au studii medii şi erau suspectaţi că vindeau droguri unor persoane din cercurile înalte din Bucureşti, în special din zona Dorobanţi.

Dupa filajul asta de 6 luni, oamenii legii au prins doi tipi. Care intr-adevar aveau asupra lor drogurile, cocaina, pistoale cu gaz, valuta :P, etc. Dar chiar era nevoie de o perioada asa mare pentru a face arestarea? Ca nu vad nimic legat de cei carora le vindeau substantele. Aaaaaa consumatorii stau in Dorobanti? Ma scuzati sefu, de fapt nu am vazut pe nimeni pe filmele alea de supraveghere ca era cam intuneric. De fapt stiti ce? Cred ca am si inregistrat peste castele alea nunta lu’ Nicu de la Narcotice cu Jana de la personal, deci nu mai avem cum sa ii identificam.