Alegeti cretinul

de netuliber

Timişoara ar putea să detroneze Unirea Urziceni în clasamentul Ligii I în această iarnă, anunţă Dumitru Dragomir. Preşedintele LPF susţine că are informaţii conform cărora bănăţenii vor primi înapoi cele 6 puncte luate de FIFA…. „Din câte ştiu eu, sigur FC Timişoara o să-şi ia punctele înapoi, pentru că s-a făcut o mare nedreptate şi noi, Federaţia, avem o vină”, a declarat Dragomir pentru Sport Total FM

Prosport
Eu, cu irechile mele am auzit cand Dragomir a spus ca NU SE PUNE PROBLEMA reprimirii punctelor. A dat chiar si exemplul cu deciziile arbitrului ce nu se pot schimba ulterior chiar daca a gresit. Si vine ‘cineva’ (pentru ca articolul nu e semnat), si da stirea ca e tocmai invers.
Sunt doua posibilitati: Dumitru Dragomir e un cretin (la faza asta ca in general ne-am convins) si si-a schimbat declaratia dupa cum se misca mercurul in termometru, ori copilul ala ce asculta emisiunea la radio era prins intr-o discutie filozofica ce impunea acordarea de fav-uri si com-uri pe hi5, si nu a prins bine ideea din emisune.
Oricum, articolul e de toata jena, FIFA neavand nici o treaba cu campionatele interne-deci nu au nici un punct de dat inapoi. Draga redactorule, aia e UEFA !!!