24pc a murit, traiasca Pcfun

de netuliber

Dupa ce i-am sunat ore intregi pe cei de la 24pc.ro si/sau moscraciunonline.ro in primele zile ale anului pentru a cumpara o rama foto digitala, am renuntat si am achizitionat produsul din alta parte. Apoi au inceput discutiile pe blogul ecommerce unde au fost prezentate fel de fel de variante, situatii economice si probleme ale clientilor. Acum aflu de la Zoso se face putina lumina: PcFun acizitioneaza domeniul 24pc.ro. Dar este cumparat de la 24 Media Center, care dupa un start comun, s-a despartit de 24pc shop. Si tranzactia se refera STRICT la numele domeniului, dupa cum e specificat si intr-un mic comunicat pe prima pagina a site-ului:

Va informam ca incepand cu data de 28 Ianuarie 2009, domeniul http://www.24pc.ro a fost preluat de catre SC Fit Distribution SRL, companie ce detine magazinele online http://www.pcfun.ro si http://www.electrofun.ro. Dorim sa va informam ca preluarea este exclusiv a domeniului si nu implica alte obligatii din partea societatii Fit Distribution.
Dorim sa va asiguram ca atat oferta de produse cat si serviciile noastre se vor ridica cel putin la nivelul asteptarilor dumneavoastra.
Va invitam sa va manifestati libera optiune de a continua sau nu vizita pe site-ul PCfun.