Hockey: Steaua – Csikszereda = 6-4

de netuliber

Hockey-ul nu intra in programele de stiri decat la o finala de campionat sau cupa dintre Steaua si Sport Club Miercurea Ciuc. Atunci se baga soparle prin presa, se fac declaratii belicoase, sunt atatati suporterii. Daca se ma da cate o fumigena sau torta prin patinoar sau daca jandarmii ‘isi fac datoria’ si mai amendeaza cativa suporteri, e si mai bine.
Astazi, am incercat sa caut (dupa ce plecasem dupa repriza a doua la scorul de 5-2 pentru Steaua) scorul final al partidei din titlu. Sportklub (cei care au transmis meciul si au exclusivitate pe liga nationala !!!), tvsport, Gazeta, Prosport, Onlinesport, hochei.ro, sptfm.ro (halal ‘mai mult decat fotbal”). NIMIC !!! Asta in conditiile in care a fost un fotograf angajat acolo, deci minim un trust a fost prezent.
Poate la un moment dat voi face un reportaj mai amplu despre acest sport si practicantii lui, pana atunci o sa va las in compania acestor poze:
poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey poze Steaua Csikszereda hockey