Who the fuck is Marian Cozma?

de netuliber

Astazi handbalistul roman ucis sambata trecuta va fi inmormantat. Marian Cozma va fi dus in sala trofeelor a lui Dinamo de la ora 10 pana la 12 iar la 12 se va pleca spre cimitir pentru inmormantare.
…insa Marian Cozma trebuie sa stie ca romanii lau iubit si il regreta….

De la Vladinho

Bai nene! Eu nu am auzit pana saptamana trecuta de Marian Cozma. Nici nu sunt pasionat de handbal, dar nu cred ca sunt mai mult de 10.000 de oameni din Romania care sa iubeasca cu adevarat acest sport. Si fac pariu ca 95% din ei nu auzisera pana acum de el. Pentru ca acest sport nu e mediatizat. Nu aduce bani si audienta ca fotbalul, desi e mult mai spectaculos. Si atunci de ce sa ne dam noi mari si tari cum ca l-am fi cunoscut pe om si ca ce minunat era? Si ca era un superjucator si un talent extraordinar? Pai daca era asa, nu castiga mai multe campionate decat cele 2 obtinute cu Dinamo si Veszprém plus o cupa? Nu era cumparat de o echipa de renume de afara, mai ales ca era cel mai inalt jucator de handbal (cica) din lume? Hai sa nu o mai cotim. Moartea acestui om a picat foarte bine. Nu au mai fost stiri cu fel de fel de certuri intre politicieni, nu au mai fost emisiuni cu subiecte aiuritoare, totul s-a invartit in jurul acestui caz. S-au facut rating-uri imense, traficuri pe site-uri si blog-uri, bani din reclame. Totul cu ‘sobrietatea’ evenimentului. Am vazut cea mai stupida chestie la Realitatea din ultimul timp. Tocmai ce intra cortegiul in vama romaneasca, oamenii prezenti acolo au inceput sa aplaude (wtf?) iar prezentatorul din studio spune:”….lumea aplauda, haideti sa ii ascultam!”. Un asemenea rahat nu am mai vazut de mult.
Si ca incheiere, stie cineva cine este Marius Stavrositu? NU? Evident! Si el are un palmares mult mai bun decat Cozma:

4 x Campion al Romaniei (2004, 2006, 2007, 2008)
2 x Castigator al Cupei Romaniei (2006, 2008)
Semifinalist in Cupa Cupelor (2005/06)
Semifinalist in Cupa Challenge (2003/04)
2 x participari in grupele Champions League (2004/05 si 2006/07)
Campion national de juniori (1997)

PS: e incredibil cum un club ca Dinamo nu are site oficial pentru sectia de handbal. Dar nu e nimic, lumea l-a iubit si il regreta pe Cozma.