Bicicleta rosie.

de netuliber

Ajuns la 9’30 in pracul izvor, ma intrebam cum de l-au convins organizatorii pe Oprescu sa se trezeasca la ora aceea matinala, pentru a putea da startul cursei la ora 11’00. Binenteles ca omu nu a ajuns la timp, a intarziat chiar 45 de minute. Una din scuzele organizatorilor fiind ca a ramas blocat in trafic. Ironic, nu?
Bicicletele s-au dat aproape toate, impreuna cu cei veniti cu propriile roti, fiind cam 500 de biciclisti ce au dat un mic ocol casei poporului. Asta dupa ce marit primarul a spus 4 cuvinte si o numaratoare de 3 secunde. La stiri l-am vazut si pe el pe bicicleta si mi-a adus aminte de imaginile cu Tariceanu ba pe scuter ba pe o bicicleta. Dar cum acum nu mai este premier, nici macar sef de partid, nu trebuie sa se mai chinuie cu prostiile astea.
Organizarea a fost relativ buna, daca erai cu niste prieteni ce nu s-au inscris pe site, puteai lua cate biciclete doreai, nimeni nu te intreba decat de o hartie, ce putea fi usor pasata de la unu la altu. Un mic minus pentru ‘birourile’ unde se semna de primire a regulamentului pentru ca nu erau marcate vizibil cu literele ce le deserveau. Dar in general lumea a fost calma. Mi-a mai ‘placut’ un pliant de la Coca-Cola in care la orice „intrebare” de genul „cola ingrasa?” ei spuneau FALS. :). M-a disperat prezentatoarea aia ca repeta aceleasi lucruri, reprezentantul CocaCola ca nu stia sa comunice si masinile de politie ce se plimbau pe aleile parcului.
In rest…a fost foarte frumos. Asezonat, binenteles, cu o febra musculara.
bicicleta rosie