Miss Universe Romania 2009

de netuliber

Lista castigatoarelor se prezinta astfel:
Miss Fotogenie = Liana Maria Timis
poza miss fotogenie liana maria timis
Miss Popularitate = Elena Cristina Oprea
poza miss popularitate elena cristina oprea
Miss Presa = Bianca Elena Constantin
poza miss presa bianca elena constantin
Locul 3 = Natalia Onet
poza miss locul 3 natalia onet
Locul 2 = Maria Liana Timis
poza miss locul 2 maria liana timis
Locul 1 = Georgeta Filip
poza miss locul 1 georgeta filip
Miss Universe Romania = Bianca Elena Constantin
poza miss universe romania 2009 bianca elena constantin

Revin si cu impresii dupa ce se hotarasc baietii de la synco sa imi repare netul cazut de peste 24 de ore Se pare ca a fost buna fraza asta ca a revenit conexiunea 🙂
Buuun.
„Spectacol” mai prost decat asta rar imi este dat sa vad. Poate daca m-as uita doar la TVR nu as avea acest sentiment, dar cum sunt un fidel telespectator al show-urilor britanice si americane, am o alta parere despre cum se face ceva de calitate.
Sa aduci 50 de pensionari sa stea ca momaile intr-o sala a unui centru comercial; sa pui (sau sa mentii – pentru ca nu stiu daca e locul ei acolo) o mini piscina cu 3 tasnitori in mijlocul scenei, scena de o uratenie cutremuratoare; sa ai 20 de lumini dar sa nu le pui in evidenta decat o data pe tot parcursul show-ului; sa aduci 2 cantareti de muzica populara care sa faca un playback ordinar (apropo, parca era o lege care spunea ca trebuie sa comunicati cand ‘canta’ banda); sa ii pui pe niste copii ce au vazut 5 videoclipuri sa danseze streetdance; sa le faci prezentatorilor niste texte atat de comunist scrise incat imi era rusine ca ma uit la asa ceva; sa ai o prima prezentare a concurentelor demna de prezentarea raselor animale la teleenciclopedia; sa aveti o prezentarea vizuala ce tinde spre zero (cam greu cu calculatorul ala cand trebuia sa afisati voturile publicului, nu?); sa nu le inveti nimic pe fetele alea (sau daca le-ati invatat, inseamna ca erau chiar praf); sa ai 23 de concurente, un numar prim ce nu permitea deloc impartirea in serii egale de intrare pe scena; sa le machiati incredibil de prost pe fete, sa le coafati la fel si sa le imbracati asisderea; sa executati o festivitate de premiere incredibil de plicticoasa si de fada;
Toate lucrurile astea ma fac sa ma bucur nespus de mult ca platesc taxele la televiziunea asta nationala. Si daca in 20 de ani nu s-a schimbat mai nimic acolo, e clar ca nu sunt sanse ca in urmatorii ani sa se intample ceva. Doar in mai rau.
Si inca ceva: daca cea care a castgat titlul de Miss Universe Romania 2009, Bianca Elena Constantin este cea mai frumoasa fata din Romania, inseamna ca suntem cei mai chior oameni de pe planeta. Pentru confruntare, stati 30 de minute pe tunelul dintre statia de metrou Unirii 1 cu Unirii 2.
PS: pozele cu catigatoarele concursului sunt de pe site-ul oficial: http://www.missuniverseromania.com