Oprescule, ia idee!

de netuliber

Mare tam-tam, zilele bucurestiului, etc. Hai sa mergem cu trasuri si carute, mai bagam si un autoturism de epoca. Asa, nu ne putem da seama de gropi si de traficul infernal. Sa trecem peste….
Citeam la Alex cum ca piatra cubica ce leaga Victoriei de Charles de Gaule si apoi arcul de triumf ar fi monument istoric si de aceea nu se inlocuieste cu asfalt. Asa ca Oprescule, daca tot nu o sa iesi presedinte, fa si tu ceva ca sa te voteze lumea inca o data primar: cheama la o masa directorii de la apa, gaze, telecomunicatii, spp si ce mai vrei tu; angajeaza niste japonezi; opreste circulatia pe ambele sensuri; sapa cat vrei tu de adanc, inlocuieste tevi de canalizare, apa etc..; acopera si pune un asfalt super bun; la o adica poti sa faci si un pasaj subteran; pietrele ramase le plantezi frumos prin tot centrul vechi. Toata lumea e multumita. Ce zici?
Daca tu faci chestia asta, in timp util (ceea ce daca angajezi japonezi nu romani e ca si facut) si relativ ieftin te votez toata viata. Promit.