Si s-a facut lumina. In parcare.

de netuliber

Anul trecut pe vremea asta, s-au oprit cei 3 stalpi ce iluminau parcarea blocului. Dupa o perioada a venit o echipa si a reparat defectiunea. Dupa cateva zile s-au stricat iar. Cum era ianuarie, lumea nici nu stia de criza, buimaciti dupa chiolhanurile trase de „sarbatori” nu a venit nimeni sa repare becurile. Hmmm. Parcare intre blocuri, boscheti, caini, bezna de la ora 5…un spatiu ideal pentru femei. S-au facut reclamatii de catre asociatiile de locatari. Dupa ce au trecut cateva luni de zile eu deja nu o mai credeam pe administratora blocului.
Pe 13 iulie 2009 imi iau inima in dinti si sun la reclamatii. Femeia de acolo imi spune ca stiu despre defectiune, este un cablu (!?!?!?!) si vor veni sa il repare. Lunar, tot in jurul datei de 15, mai dadeam cate un telefon, dar doar sa o reascult pe acea tanti cum imi repeta poezia.
Cand, acum cateva zile, evident fara a avea o legatura cu inceperea campaniei electorale, au venit niste muncitori si au inceput sa sape pe langa stalpi. Iar in seara asta, dupa atatea luni de zile, o lumina orbitoare a invadat parcarea. Sa traiesti Ontanule, nu degeaba ti-a mai pus Basescu o stea in piept/umar.
Problema este totusi ca cineva trebuia sa sufere pentru bunastarea noastra. Si aceia sunt vecinii de la 2 blocuri distanta ce au ramas fara lumina in parcare 🙂