Pentru ce exista CNA?

de netuliber

1. Ca sa poata amenda Etno TV şi Taraf TV cu cate 12.500 lei fiecare „pentru dezechilibru în prezentarea candidaţilor” iar restul televiziunilor care i-au dat interzis lui Basescu (si nu doar in campanie) sunt curate ca niste virgine de 12 ani.
2. Ca sa poata amenda postul B1Tv cu 7.500 lei pentru ca a dat drumul la sunetul discursului tinut de Basescu si rezultatele la un exit-pool, in timp ce pe tot parcursul zilei la unii a aparut pe ecran rezultatele de la exit-uri iar altii dadeau preturile „la brazi” din ‘piata electorala’.
3. Ca sa poata soma public !!!!!!!! TVR1, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV, N24 şi Vox News pentru „că nu au respectat articolul 19 din Legea 370/2004 privind alegerea preşedintelui”. Curiosi sa stiti ce contine acel articol?

Art. 19.
(1) Alegatorul va vota aplicand stampila cu mentiunea „Votat” inauntrul patrulaterului care cuprinde prenumele si numele candidatului pe care il voteaza.
(2) Daca alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc concomitent cu cele pentru Camera Deputatilor si Senat, dupa exprimarea votului se va aplica stampila cu mentiunea „Votat” pe cartea
de alegator pe un singur numar de scrutin.
(3) Daca alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc la o data diferita de cele pentru Camera Deputatilor si Senat, dupa exprimarea votului stampila se aplica pe cartea de alegator la numarul de scrutin adus la cunostinta publica de Guvern o data cu data votarii.
(4) La al doilea tur de scrutin, stampila se aplica la numarul de scrutin care urmeaza.

Are legatura exacta si indubitabila cu televiziunea, nu?