Aly castigator in finala Rataciti in Panama

de netuliber

Sunt un telespectator al productiilor tip reality-show (scoatem din ecuatie Nora pentru Mama). Isi mai aduce aminte de 5 pentru natiune”, emisiunea ce rula dupa-amiaza pe tvr 1? Pacat.
Rataciti in Panama putea sa fie impulsul necesar televiziunilor din Romania sa faca ceva mare. Pentru ca pentru a produce si sustine o asemenea emisiune iti trebuie o echipa profesionista. Care in primele momente se parea ca s-a strans la Kanal D. Promovarea insipida si ineficienta, ora de difuzare, personalitatea fada a unor concurenti, toate au dus la un esec mediatic. Esec ce a culminat cu finala. Dupa ce cheltui sute de mii de euro, avioane, elicoptere, 2 luni in jungla, etc …. tu vii si faci finala intr-un studio comunist din Bucuresti? Chiar si decorurile revelioanelor comuniste era mai bune decat ce am vazut in seara asta. Nu se poate sa pui oamenii aia pe niste scaune, sa rulezi imagini, sa iti lipseasca un finalist, sa ai un sistem foarte aiurea de departajare, sa prelungesti timpul de votare doar-doar vor mai trimite cativa tembeli sms-uri, asa ceva este total neprofesionist.
In Survivor (show-ul de unde s-au inspirat destul de mult), finala este tot intr-un studio, dar cu 2.000 de oameni in public si cu decoruri ce sunt identice cu ce era pe insula initiala. Discutiile sunt mai profunde si mai la subiect decat miorlaielile romanasilor. Spun din nou pacat, pentru ca putea sa fie mult mai mult. Si cred ca ar fi fost, daca emisiunea rula la ProTv sau Antena1. La fel ca si BigBrother-ul.
Si ma bucur ca a castigat ALY. Nu stiu toate discutiile si certurile dintre ei, dar eu l-am perceput ca fiind cel asupra caruia se rasfrangeau toate. Si asta o dovedeste de cate ori a trebuit sa isi castige locul in finala prin luptele individuale. Si ma mai bucur ca unii au devenit obsedati de el 🙂
PS: poate ca daca se stia de la inceput ca, Cristian Paraschiv este traficant de droguri, audienta era mult mai mare. Si mai e o chestie interesanta, desi stirea arestarii e veche de cateva zile, pe site-ul oficial al emisiunii, nu apare nici o mentiune. Dar televiziunea a dat un comunicat prin care se distanta de concurent.