Ma bag in "Bleaga"

de netuliber

Din cand in cand, ca si fotograf/pozar/om cu un telefon cu camera, iti piere cheful de poze/nu iti mai faci timp de fotografiat. Motivele pot fi diverse. Idei, timp, modele, motivatie, lipsa aparaturii, etc.
Si uneori ceva te misca sa iti iei camera si sa o readuci la ochi. Acel ceva, pentru mine, poate sa fie „Proiectul Bleaga„:

Ce înseamnă?
Proiectul “Bleaga” se doreşte o iniţiativă sinceră de a promova bloggerul român pasionat de fotografie, creativitatea, originalitatea şi nu în ultimul rând fotografia de producţie mioritică. Proiectul se va finaliza cu o expoziţie a celor mai reuşite fotografii realizate de către participanţi.
Ce presupune?
Pentru a participa la Proiect “Bleaga” trebuie să respecţi şi să ţii cont de următoarele:
trebui să ai un blog unde să menţionezi printr-un articol faptul că participi la Proiect “Bleaga” şi unde să publici ulterior, fotografiile realizate cu Bleaga, impresiile sincere despre aceasta, detaliile tehnice, critici, laude şi alte picanterii cu şi despre experienţa cu Bleaga.
vei primi Bleaga în teste timp de o săptămână, după care va trebui să o returnezi mamei adoptive (adică subsemnata, R.R) la fel cum ai primit-o. Va fi deci nevoie să semnezi un proces verbal care necesită datele tale personale. (mărimea la pantof nu contează)
fotografiile pe care le realizezi cu Bleaga pentru Proiect “Bleaga” , trebuie să aibe o temă, pentru a departaja şi avantaja ceilaţi participanţi. Tema e la liberă alegere şi în funcţie de ariile de interes ale fiecarui participant. Spre exemplu, tema poate fi: frunză neagră, fulg de nea, peisaj de iarnă, portret, rochie galbenă etc.
dintre toate fotografiile realizate cu Bleaga trebuie să trimiţi minim 8 imagini care vor fi ulterior publicate pe pagina special dedicată – Proiect “ Bleaga” iar fiecare fotografie trimisă trebuie însoţită de detalii tehnice: distanţa focală, timpul de expunere, diafragma şi ISO folosite.
toate fotografiile trebuiesc realizate la rezoluţie cât mai mare (pentru tipar) pentru că proiectul se va finaliza cu o expoziţie. Se permite folosirea programelor de prelucrare cu condiţia ca pentru fiecare imagine modificată să se specifice detaliile aferente.
pentru a te înscrie trebuie doar să trimiţi un e-mail la adresa: contact@roxanaradu.com în care să specifici tema aleasă şi perioada în care doreşti să testezi Bleaga.
Pentru nelămuriri şi mai multe detalii nu ezita în a mă contacta la adresa de mai sus. Bunătăţile cu care vine Bleaga sunt:
wide end conversion lens VLC – DEH08R
tele end conversion lens VLC – DEH17R
high grand flash
Visico 67 mm MC UV
Visico 67 mm C PL L
NISHA 67 mm MACRO LENS

PS: imi plac foarte mult initiativele RBF 🙂