(Cand nu) Ne pasa de sport. Poate prea mult.

de netuliber

Semifinala. In orice sport, de la curling la sah, o semifinala este ceva special. Sigur una din echipe va ajunge in finala, poate o va castiga. Cand in perioada in care se intampla acea semifinala nu mai este nici un alt eveniment sportiv important in Romania, ar trebui ca mediatizarea si atentia oferite acesteia sa fie maxime. Ar trebui, pentru ca la noi nu se intampla asa ceva.
A doua semifinală a Cupei României la hochei: Steaua-Progym Gheorgheni, transmisa de GSPTV a avut parte de o promovare medie in timpul saptamanii. Incepe meciul, se termina prima repriza, se termina si a doua, si a treia iar pe pagina principala gsp.ro nu este decat un link catre transmisia live, pe a doua coloana. Nu tu un scor, nu ce se intamampla acolo, nimic.
prima pagina internet gsp

Te gandesti ca poate este pe pagina dedicata hocheiului. Ei bine nu, este un cancan legat de jucatorii stelisti, ca stau in sauna si la bazin. Vai ce interesant. Culmea, desi aceasta stire este din 5 ianuarie, ea intra inaintea anuntarii meciului de astazi, stirea adaugata dimineata. Frumos, nu?
pagina principala hochei gsp

Nu iti vine sa crezi asa ceva, intri si pe pagina gsptv.ro unde se transmite live (si gratis) meciul, ca doar au exclusivitate si sigur gasesti stiri „calde”. Sunt calde, de acum 3 ore, cu personajul penal Gigi Becali. Vreo referire la meciul transmis in direct? NIMIC! Cum asa? Pai se vede si din programul afisat in header ca „Acum” se intampla altceva.
pagina principala gsptv

Si atunci, sa plangem ca se inchid ziarele?