K1 World GP Bucharest 2010 winner is Freddy Kemayo

de netuliber

Dupa ce Sebastian Ciobanu a reusit 2 partide foarte bune terminate in primele secunde prin KO in fata lui Daniil Sapljoshin si Mighty Mo, Freddy Kemayo l-a invins prin abandon(dupa ce acesta a primit locul in finala de la Sergei Lascenko). Morosanu si-a laut-o scurt de la Errol Zimmerman, Zmarandescu si mai repede facut KO, cel mai bine a iesit Iftimoaie ce a stat si s-a batut cu Ray Sefo pana la final (desi acesta din urma a dat impresia ca nu vrea sa termine partina inainte de termen).
Atat cu vestile (partial) bune.
Pentru ca tot evenimentul asta a fost un mare fiasco pentru cei ce s-au uitat la tv si pe net. Pe langa faptul ca primele 6 partide se puteau urmari doar pe net, dupa ce plateai aproape 1 euro pe un SMS, sistemul nu a mers cum trebuie, destui oameni neprimind codurile de validare la timp. Mai mult, se statea in testul conexiunii foarte mult fara a avea acces la ceva ce s-a platit. Despre decalaje intre sunet si imagine sau lipsa uneia dintre ele parca nici nu imi vine sa vorbesc. Cireasa a fost totusi inserarea reclamelor si in fluxul de pe net, ceea ce facea vizionarea un calvar.
Trecand la partea de tv, m-au exasperat calupurile de reclame. Nu cred ca am vazut in total 10 reluari ale unor lovituri pentru ca imediat cum se termina repriza se intra cu publicitate. Si poate ca era timp si pentru ea si pentru reluari, daca astia de la protv faceau niste promo-uri foarte scurte pentru anuntarea publicitatii. Dar nuuuu, ei tot pe alea lungi le-au lasat. Profesionisti ce sa mai spunem. Unghiurile de filmare au fost uneori prost alease, regizorul parand ca este la prima transmisiune a unui asemenea eveniment. Desi a fost ditamai schela montata pe scena, nu s-au folosi deloc de ea, nefiind montata nici macar o camera de ansamblu deasupra luptatorilor. Drept urmare, nici nu am vazut genunchiul dat lui Mighty Mo in gat de catre Sebastian Ciobanu. Dar e bine ca ne laudam ca transmitem in HD, desi Protv-ul nu si-a rupt de la suflet pentru o transmisie 16:9, uyitandu-ma la un 4:3 amarat. Ca sa nu mai spun multe si despre faptul ca atunci cand Ray Sefo a inceput sa spuna cateva cuvinte (care nu puteau decat sa fie de bine) s-a bagat, binenteles, publicitate.
Bravo baietilor nostri (asa cum au luptat ei), rusine PROTV si MediaPro pentru transmisia aceasta.
PS: un public mai anemic decat asta rar imi este dat sa vad. Putin au fost momentele in care au strigat ceva, nici macar la gagicile ce anuntau reprizele nu am auzit fluieraturi.