Esquire Romania sunt degeaba

de netuliber

Nu inteleg cum o astfel de revista este lasata sa moara. Dupa ce s-au chinuit luni de zile sa scoata un site functional, au inceput sa faca revista din 2 in 2 luni. Ultimul numar a fost si mai jmecher: decembrie-februarie. Mai avem un pic si se termina martie. Probabil urmatorul numar, daca va mai exista-desi sunt destule voci care au spus un nu hotarat, va fi prin mai cu acoperire pana in septembrie.
In conditiile astea ce se intampla la Decat o Revista e de apreciat maxim. Oamenii reusesc sa scoata un numar la 3 luni, grafica buna, articole interesante, pret ok. Da, destui au trecut si pe la esq, dar se pare ca atmosfera e alta la DoR si publicul apreciaza calitatea.
Poate Esquire Romania sa isi revina? Cu mult efort, da. Cu multa implicare in social media, cu articole originale – nu copiate din editiile altor tari, cu un design diferit, poate si un format mai micut, cu un pret subventionat pentru abonamente, cu versiuni pentru iphone/ipad/android. Dar astea trebuie facute acum, nu peste 2 ani cand probabil o vom duce mai bine financiar.
Neavand alte optiuni, si pentru ca romanii nu vor sa imi ia banii, mi-am reinnoit abonamentul la Esquire US pentru numai 8$ – 11 numere.