Cand nu mai ai nimic de spus, recurgi la violenta.

de netuliber

În fiecare sâmbătă seara, în intervalul 21:30-24:00 Realitatea TV le oferă telespectatorilor emisiunea „Megastory”, singurul program care adună reportaje, anchete, dezvăluiri, investigaţii despre crime celebre şi întâmplări din Bucureştiul de altădată, totul având o unică miză: informarea publicului în seara cea mai liniştită a săptămânii, dedicată, de regulă, relaxării.

Adica atunci cand omul sta relaxat acasa, sambata, dorind sa uite de tot jegul saptamanii, tu faci emisiune cu crime, furturi si violatori. Apoi, dupa un timp, faci reportaje cu statistica ingrijoratoare ce indica cresterea violentei. Arati lumii intregi cum 30 de huligani au rupt un gard pe stadion. Te dai formator de opinie si reformator al statului cu emisiuni despre scoala si spital. Inviti infractori in studio, facandu-le publicitate si crescandu-le cota. Totul pentru informarea publicului si pentru ca „publicul asta cere”.
Partea cea mai penibila este ca in primul paragraf al promo-ului vorbesc despre Bucurestiul de altadata, in cel de-al doilea aflam ca vecinul e ilegalist si ca o sa il arate ei la tv.

în fiecare zi, cel puţin unul dintre concetăţenii noştri ne minte, comite o ilegalitate sau fură din bunul public!

BRAVO REALITATEA! SUNTETI NISTE JEGURI!