Razy Gogonea, un necunoscut prea apreciat. De altii.

de netuliber

De cativa ani ma uit la Britain’s Got Talent. Iar anul acesta a fost cea mai slaba editie. Nu cred ca e din cauza ca Simon Cowell, creatorul jocului nu a participat la preselectii, oamenii au fost aceeasi. Sau poate au venit mai multi antitalent decat cei cu talent, tocmai din aceasta cauza. Nici castigatorul nu m-a dat pe spate de tot, Jay McDowall avand o Scotie intreaga in spate cu voturi. L-as fi preferat pe tanarul pianist/compozitor Paul Gbegbaje, dar recunosc ca Ronan Parke ar fi fost mai ‘vandabil’. Ceea ce oricum o sa fie, pustiul fiind deja acontat de Simon (zvonuri).

Ce ma enerveaza insa, este ca daca atunci cand au fost auditiile, Razy Gogonea a fost imediat popularizat in Romania, pe parcursul concursului a avut foarte putina ‘presa’. Iar asta chiar putea fi un articol reportaj bun. Costa prea mult o deplasare in Londra? Era greu de facut o documentare? Asa se pare. E bine totusi ca englezii, dar mai ales romanii din Anglia nu l-au uitat. Si asa s-a clasat pe locul 4. LOCUL PATRU DIN ZECI DE MII DE OAMENI.

Daca nici asta nu este o stire pentru presa din Romania….e pacat. Bine ca e Hagi, antrenorul fara rezultate, selectioner. Din nou. Fara obiective in urmatorii 5 ani. Foarte frumos!