Open Romania a murit, traiasca BRD Nastase Tiriac Nadia Hagi Brancusi Decebal Dracula Trophy

de netuliber

Aveam si noi un turneu important de tenis: Open Romania. Ani de zile a avut [sau nu] succes sub acest nume. Cu diferite prefixuri, in ultima vreme fiind BCR. Doar ca locul lor a fost luat de BRD, si cum asemanarile de nume erau evidente, probabil ca oamenii au dorit alta denumire. Si atunci s-a gasit carnatul BRD Nastase Tiriac Trophy. WTF?!?! Tipii astia doi sunt cunoscuti in lumea tenisului, dar sa dai numele unui turneu dupa niste jucatori, care nici macar morti nu sunt :] mi se pare foarte aiure. Plus ca dispare titulatura de Romania. Un turneu cu acelasi nume se putea desfasura in Angola, fara ca cineva sa isi dea seama.

Oamenii il vor turneu ATP 500 si spun ca fondurile nu sunt o problema, ci bazele sportive. SI ca ar trebui ca BNR-ul sa mai schimbe niste scaune, sa dea cu vopsea, sa refaca vestiarele, etc. Ca sa vina ei sa ceara 30 lei pe un bilet in zilele de calificari, sa se afiseze pe la petreceri mondene, sa conduca sub influenta alcoolului. Bai Tiriac! Vrei baza? Ai un munte de bani! Fa naibii o baza sportiva asa cum vrei tu, cu parcari cu cluburi cu piscine, fa-l grand-slam, si scoate personal tot profitul. Aaaaa trebuie sa folosesti banii tai si nu vrei? Nasol.

PS: si e misto ca unul care se declara scarbit de Romania si ca ar vrea sa plece, desi nu vad sa il retina cineva, ma refer la Nastase, este ales pentru promovarea turneului.

PS2: adresa http://www.openromania.ro inca e activa, are un counter ce indica o data gresita de start, dar perioada de desfasurare este cea corecta.

PS3: http://www.brdnastasetiriactrophy.ro este o adresa atat de buna pentru un turneu de tenis, incat nu stiu cum de nu m-am gandit la ea mai devreme.

Stupid people….