Newspaper Direct Romania sunt niste tepari.

de netuliber

Sa ma explic: frumusetea la abonamentele online ale diferitelor ziare este ca nu conteaza de unde esti. Vrei un ziar din Tongo ce are si editie electronica livrabila prin mail? Foarte bine. Faci plata si il primeti in acelasi timp cu tongolezul ce sta la Hilton.  Dificil de obtinut varianta printata, evident. De aceea, ziarele cunoscute din uk sau state, la noi ajung la niste preturi foarte mari comparativ cu cotidianele locale [nu discutam calitatea lor, evident].
Doar ca oamenii de la NewspaperDirect Romania vor bani multi. Si asta pentru o intermediere ordinara. Practic, completeaza ei un formular in locul tau, si pentru asta castiga cateva sute de euro anual de la o persoana.
Doua exemple:


Abonamentul pentru Wall Street Journal ‘la romani’ este de 500 de euro pe an. Dar daca accesezi link-ul asta vei vedea ca un abonament e un an te duce cam la 100 de dolari. Da ati citit bine, 100 de dolari pe an !!!
Pentru Financial Times, Newspaperdirect Romania cere tot 500 de euro anual. Problema lor este ca daca te duci direct la sursa te poti abona cu 250 de euro anual.
Dar, na, romanul nu este in criza si isi permite s5 daca mai dam si un comunicat pe 2 site-uri ‘de profil’ ne facem baza de clienti.