BCR LADIES OPEN ROMANIA 2011

de netuliber

Se desfasoara intr-un cvasianonimat. Cotidienele de sport tin prima pagina tot cu fotbal, cu scandaluri, cu acuzatii, cu idiotenii pentru cretini. In schimb, un turneu WTA la care participa 11 concurente din top 100 este pus la pagina cu ‘altele’. Intr-o tara normala, pentru acest eveniment se deplasau care de transmisie, hoarde de jurnalisti, iar stirile de sport incepeau cu stiri pe subiect. Nu este cazul, tot Irinel si Monica sunt pe primele locuri.
Sa inteleg ca arenele BNR sunt prea scumpe daca s-a acceptat suma de 40.000 de euro doar pentru construirea unor tribune? Mai mult, numarul de spectatori maxim este de 1700. Asta inseamna ca daca se vor cumpara toate abonamentele [desi probabil peste jumatate din ele vor fi oferite gratuit sau ca invitatii] la pretul maxim [desi fizic e imposibil] se vor strange fix banii pentru organizarea acestor tribune.
Cu cei 39 de sponsori [da, ati citi bine, 39] nu s-a putut decat atat? Greu frate, greu. Mai ales cand vrei sa castigi bani multi din asta.
Biletele pentru evenimentul asta se gasesc prin reteaua eventim si costa 100 / 70 lei pentru un abonament de 3 zile sau 50 / 30 lei pentru fiecare intrare [in functie de categorie]. Daca prin zona vechiului loc de desfasurare mai gaseai un loc de parcare, la Herastrau nu se pune problema. Doar daca nu vreti sa folositi unul din cele 15 locuri de la trattoria nu stiu cum. Oricum, suna bine de tot ‘Academia de tenis Herastrau’, nu?
La final, il felicit pe webmasterul site-ului oficial pentru ca ne anunta ca mai sunt 374 de zile si 22 de ore pana incepe turneul. Adica pana pe 16 iulie 2011.