Cand facem si noi jurnalism ?

de netuliber

1. As vrea ca macar unu care lucreaza in presa sa faca un reportaj din care sa aflam: ce procent din locuitorii romaniei sunt afectati de treaba cu gigacaloria [asta e usor, vezi cati stau la bloc]. Iar din astia, defalcat pe pensionari/angajati, cati sunt in limita aia de 786 lei. Eu as zice ca maxim 10% din populatia tarii dar e frumos si panicos sa pui titluri mari pe ecranele televizoarelor.
2. Unu merge cu 260km/ora pe autostrada. Politia il prinde si se dovedeste ca respectivul nu are carnet, pentru ca i-a fost suspendat tot pentru viteza. Cica ii fac dosar penal. Stirea aici si peste tot la tv cu imagini. As vrea ca unu care se crede ziarist, sa spuna CUM IL CHEAMA PE NENOROCIT si sa urmareasca acest caz pana la finalizare [sper cu inchisoare facuta], si sa nu ramana doar o stire de umplutura.
3. Poate unul din cei cu legitimatii de presa, sa spuna ca mai mult de 30 de secunde la tv sau un mic articol in ziar/net, nu merita faza cu liliecii intr-o sala de clasa. Care, astazi, a fost folosita pentru examenul de bacalaureat, dar am vaga banuiala ca nu era prima data.