Nu mai e totul asa roz in blogosfera ?

de netuliber

Discutii intense zilele astea in minunata lume a blogosferei mioritice pe subiectul: „scriem sau nu despre evenimentele la care suntem invitati si unde chiar mergem?” Gasiti aici link-urile principale catre primele postari si la Sorin Tudor niste chestii de bun simt pe care le aprob.

Faza e ca unora li s-a urcat rau la cap. Visurat e unul dintre ei. Omul are o problema cu Posta Romana. Cu toate acestea, o foloseste regulat, altfel nu ar mai avea nemultumiri la adresa ei. Discutia actuala este ca i-au ajuns niste bani dupa 5 zile, dar el i-a ridicat dupa 9 (desi el spune ca sunt 10) dintr-o intamplare: mai astepta alt colet livrat tot cu, ati ghicit, Posta Romana. Si asta nu ar fi de ajuns. El nefiind destinatarul, a facut scandal ca de ce nu i se dau banii respectivi ca el are buletinul sotiei & stuff. Apoi ca vrea fix aceleasi hartii ce i-au fost trimise. Si tot el este ofuscat cand respectiva functionara il face nesimtit.

Desi primele comentarii i-au ‘cantat’ in struna, au intervenit si oamenii care gandesc un pic si care au trecut de faza anti-orice. Si i-au explicat omului niste chestii, niste proceduri ale postei si niste asteptari pe care trebuie sa le ai atunci cand alegi cel mai ieftin serviciu de pe piata.

Doar ca Sebastian Bargau incepe si improasca cu cacat pe cei ce il contrazic, ii face in toate felurile, ca na, e pe mosia lui si doar el are dreptate.

Ma intreb daca nu cumva niste bani au fost impartiti in alte cercuri si unele persoane s-au simtit excluse sau mai stiu eu cum si acum isi varsa frustrarile pe unde apuca. Smecherie 2.0