Mihai Mitoseru este modelul pe care Serban Huidu il mai poate urma.

de netuliber

Si Mitoseru a fost implicat intr-un accident in care (cel putin) un om a murit. Acolo era vorba chiar de prietena/sotie. Evident ca ceea ce facea in mod obisnuit la tv nu se mai putea face. In ochii oamenilor deja nu mai poti prezenta Eurobingo pentru ca ei vad unu care a dat cu masina in pom. Lilisor spune ca te poti apuca de munca de producator, care nu implica contact cu publicul. Doar ca interactionezi,  uneori,  cu oameni care fix in momentele astea isi fac audienta pe necazul tau.

Mitoseru insa s-a reprofilat dupa o vreme. Este invitatul perfect al emisiunilor de cancan, acolo unde se discuta despre orice rahat din viata pseudovedetelor si unde vezi minim o pereche de sani goi pe emisiune. Mai mult, iti poti serba si ziua acolo! (vedeti arhiva Capatos). Problema este ca Huidu are familie si nevasta si nu cred ca poate face orgiile pe care le realizeaza celalalt barbat.

PS: toata lumea vorbeste despre viitorul cronicii saptamanale de la PrimaTv dar nimeni nu spune nimic de emisiunea ZILNICA de la radio?