Ce faci cand te refuza o femeie?

de netuliber

Stiti ca la un moment dat, un barbat poate fi refuzat de o femeie. Se poate si invers, dar acum vorbim de varianta barbatul incearca-femeia da flit. De cele mai multe ori, femeia este ori mai frumoasa, ori mai desteapta ori are mai multi bani decat sexul tare. Si atunci, lovit in orgoliu, barbatul incepe sa o vorbeasca de rau pe respectiva. Ba ca e curva, ca el i-a dat de fapt papucii, ca aia l-a prins cu 2 femei in pat si ca proasta nu i-a spus nimic…chestii din astea. Cativa barbati, unii care au trecut si ei prin faze din astea, il aproba si ii canta in struna. Iar altii, care la inceput s-au amuzat de toata intamplarea, incep sa fie agasati si enervati de mania omului de a improsca cu rahat o persoana, fie ea si o femeie. El nu ar vrea totusi sa faca chestiile pe care le face, dar asa crede ca ii atrage atentia iubirii vietii lui si ca o sa o aduca cu inima langa el.
Cred ca asta s-a intamplat cu Cristi Sutu si Elena Udrea. Altfel nu imi explic de ce, pana si in ziua de Craciun, cand oamenii normali stau acasa cu familia sau prietenii, omul posteaza fotografii cu Elena Udrea, Elena Basescu si Ioana Basescu plus insusi traian Basescu. Si ca alea sunt imbracate in rosu. Si ca Maria basescu nu apare in 2 poze pe care le-a cumparat/furat/primit, care la o adica pot face parte dintr-un set de 1000. Dar asta ar trebui sa stie fotograful Sutu. Fotograf pe care il admir pentru ceea ce face la Foto Union, si este motivul pentru care ii urmasesc blogul. Daca acel site ar avea 2 categorii: 1. fotografii si 2. cacaturi despre udrea si basescu, dar preponderen udrea, nici nu as intra in cea de-a doua.
Asa ca nu pot trage concluzia ca Sutu, indragostit de Elena Udrea, la un moment dat a incercat sa faca aceasta relatie sa fie recunoscuta de ambele parti. Evident ca respectiva l-a refuzat, s-ar putea el masura cu un presedinte de tara (asa cum Sutu tot incearca sa insinueze)? Evident ca nu. Iar omul nostru, de suparare, de dragoste ranit, incepe o adevarata crucificare a persoanei iubite.
Daca vreodata o sa ii pot pune o intrebare Elenei Udrea, asta o sa fie: „cat de rau credeti ca i-ati ranit sufletului lui Cristi Sutu de scrie atatea lucruri „frumoase” despre dumneavoastra?”