Mihai Gadea, acest gandac al presei din Romania

de netuliber

Habar nu am cum m-am nimerit sa ma uit la Sinteza Zilei cu Gadea, fix la revenirea ei dupa pauza de sarbatori. Nu ma uit, iar cand mai privesc 3-4 minute este doar pentru a ma automutila intelectual. Ca nu trebuie mai mult. Si am nimerit cand omul arata averea lui Ioan Niculae. Avea o fotografie cu o casa fara etaj care dispunea si de o piscina. Nu a facut prea multe comentarii la asta. Dar cand au fost aratate cateva imagini din interior, omul s-a dezlantuit.
Daca mai tineti minte, la un moment dat, Iliescu spunea ca la PNTCD s-au gasit arme, manifeste legionare si masini de facut bani. Aiureli prin care a reusit sa convinga lumea ca aia sunt ‘rai’. Nu a mai contat ca nu s-a demonstrat nimic din acele acuzatii, raul fusese facut. Exemplu din zilele noastre: profesorul de la Jean Monet a fost acuzat ca e consumator de droguri, recidivist, betiv, etc. Nici una din treburile astea nu s-a demonstrat, dar in constiinta publica s-a cuibarit imaginea ‘omului rau’.
Revenind la Gadea: gandacul a inceput sa spuna ca TOT, DAR TOT ce este in acea casa este Versace. Da, ala cu hainele, pantofii si parfumurile, Gadea l-a ‘promovat’ la producator de robineti, becuri si suruburi !!! Mai conteaza ca nu este adevarat? Pentru fanaticii telespectatori si trompetisti ai televiziunii nu conteaza. Vor duce mesajul mai departe pentru ca asa au auzit la minunatul dezinformator de opinie. Omul cred ca se roaga de cateva ori pe zi ca PDL-ul sa castige alegerile, pentru a putea avea slujba si dupa noiembrie 2012.
http://www.antena3.ro/emisiunea-din-data-de-duminica-08-ianuarie-2012-150585.html