Ce e ala site de cultura? Si 3 PS-uri.

de netuliber

Bai nene, am innebunit de cate ori am auzit referiri la filmul cu aia de la ‘site-ul de cultura’ bagati in duba. Daca spuneau ca sunt de la Hustler si ca sunt in cautare de panarame si erau bagati in duba mai era nebunia asta?

Sunt ziaristi/fosti de la cotidiene ce au si site/blog. Aia isi pot aroga titulatura de PRESA. Cel putin in Romania. Dar sa ai un blog pe care pui anunturi de concerte si recenii la jocuri si apoi sa tipi ca tu esti site de cultura si ca jandarmii sa te lase in pace, e nesimtire.

O legitimatie de presa m-a scos de cateva ori din niste ‘discutii’ cu autoritatile. Dar atunci cand se incendiaza chioscuri, se sparg magazine si se ataca elementele statului cu scopul de a le leza, iar tu o arzi prin zona cu inca 4 prieteni, asteapta-te sa fii intrebat de sanatate.

PS: DC News se descrie ca fiind un ZIAR QUALITY. Cand de fapt e un simplu site in nemarginitul spatiu al internetului

PS2: Nu vrem ca alegerile sa fie comasate, dar in acelasi timp dorim ca Basescu si parlamentul sa plece. Cam cat credeti ca o sa dureze pana vom avea un nou presedinte si un nou parlament complet functional?

PS3: Chiar nimeni nu se sesizeaza cat de stupid e din partea opozitiei sa spuna ca vor un guvern provizoriu de specialisti in fiecare domeniu, dar ca sa ORGANIZEZE ALEGERILE? La ce bun un om care ‘le are’ cu agrigultura daca tu vrei sa il pui paznic la sectia de votare?