Daca aveti imagini pe Imageshack.us, treceti la back-up.

de netuliber

Dear User,
We noticed that your ImageShack account has reached or close to reaching maximum number of images allowed for free accounts.
We wanted to notify you in advance that free accounts now have a limit of 500 images. After you reach this limit, older images above 500 will expire within a month and will be subject to deletion. You can increase the capacity of your account by subscribing to our basic subscription plan. It is only $2 per month. There are multiple benefits of using our premium service. Some include: unlimited number of uploads, uploads of files of up to 10MB, automatic image backup, high availability and uptime of 99.9%.

Desi acest mail l-am gasit in spam, am decis sa dau o privire pe contul de la Imageshack. Si oamenii aveau dreptate. Am peste 1000 de imagini. Nu stiu cand a fost facut public acest anunt, dar cu siguranta sunt foarte multi utilizatori ce au mii sau chiar zeci de mii de fotografii hostate la ei. Practic, daca timpul nu permite salvarea lor, si doresti sa le pastrezi pentru ca sunt link-uite in site/blog, trebuie sa cotizezi minim 2 dolari pe luna. Care in principiu nu ar fi multi insa, modul in care aplica oamenii masura este dezagreabil. Mai mult, poti pierde fotografii foarte importante daca nu esti atent si ce este in spam ignori. Asa ca am de facut back-up manual la peste 1000 de poze, pentru ca nu vreau sa le mai folosesc serviciile. Probabil ca serverele wordpress-ului se vor descurca la fel de bine.