Snoop Dogg Rolling Words – A smokable songbook

de netuliber


Nu stiu daca ideea asta i-a venit lui Snoop sau altcuiva, insa e geniala. Sa nu o dam cotita. Peste tot se gasesc de cumparat foite pentru tigari. In cate magazine ati vazut si tutun varsat? Aaaa? Exact! In prea putine. Cand vinzi un lucru ce necesita altceva pentru a „merge”, si nu te intrebi „de ce se vinde”, sa nu te intrebi nici cum de copii tai fumeaza iarba (sau mai rau, ‘legale’).
Snoop Dogg Rolling Words – A smokable songbook, este o ‘carte’ ce contine versuri scrise de celebrul rapper. Nu prea s-ar gasi cumparatori pentru asa ceva, nu? Dar daca coperta cartii ar fi din canepa, s-ar vinde? Poate, un pic mai mult. Daca i-am pune pe cotor un chibrit, ar fi ceva? Neah, nimic interesant. Dar daca paginile cartii le-ai putea rupe si le-ai folosi ca foite pentru rulat tigari, cum ar fi? PE BUNE ?!?!?!?!
Mi-as cumpara aceasta ‘carte’ doar pentru simplul motiv ca arata foarte bine. Nu fumez, nu consum, dar apreciez un obiect de design. Iar carticica asta (pentru ca este editie de buzunar), reprezinta cu adevarat ceva special.